+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

UBYTOVÁNÍ BOHEMIA Recenzje

Ocena hotelu

75%
Dobrze

by 25 reviews

  • Personel

    84%
  • Czystość

    79%
  • Wyposażenie

    76%
  • Komfort

    67%
  • Cena

    72%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • dorośli
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Sukup Ladislav

podróżujący w pojedynkę, 24.10.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
40 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
4
Služby
4
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Ilona Švarcová

podróżujący w pojedynkę, 17.10.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 4.9.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • bezva hotel.priste budu vedet kde se ubytovat

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 2.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

grupa przyjaciół, 13.11.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
72 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 15.9.2016

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Klemsová Hana

para, 1.7.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
40 %
  • není to hotel ale ubytovna

Personál
6
Služby
4
Čistota
4
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 7.6.2016

Čeština

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 4.6.2016

Čeština

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

grupa przyjaciół, 13.5.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %
  • Pokoj pro tři byl super, nejlepší, kde jsme dosud na Bohemce spaly (holky). Samostatný pokoj s koupelnou, včetně kuchyňského koutu, televize, ledničky. Super, to je výrazně lepší než dva pokoje se společnou sociálkou. Také postele a matrace byly tady lepší.

  • I přes zákaz kouření v zařízení se často ve společných kuchyňkách na patře nebo na pokojích kouří, což jde cítit všude. Také je dost hlučno na chodbách, ať už v noci nebo velmi brzo ráno (kolem 5.hodiny). Jedna deka byla výrazně horší kvality, je potřeba ji vyměnit.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 22.3.2016

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 4.3.2016

Čeština

  • Cena ogólna
68 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Luboš

para, 28.2.2016

Bratislava Slovensko

  • Cena ogólna
80 %
  • Vzhľadom na typ ubytovania, čistota.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 10.2.2016

Opava Česká republika

  • Cena ogólna
68 %
  • Příjemný personál, čistota, uklizeno.

  • Hluk i v nočních hodinách, na pokojích by mohly být alespoň skleničky.

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Lucie

grupa przyjaciół, 28.1.2016

Prostějov Česká republika

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan

grupa przyjaciół, 22.1.2016

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
56 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Anonim

grupa przyjaciół, 4.10.2015

Čeština

  • Cena ogólna
44 %
  • vhodné pokud hledáte ubytování jen na 1-2 noci a nejste příliš vybíraví. Cena je příznivá, teče teplá voda, postele jsou vcelku dobré. Přijít můžete i pozdě v noci.

  • Na ubytovně se pohybují lidé podivného vzezření. Koupelny jsou dělené s vedlejším pokojem. Náš výhled z okna = střecha pokrytá odpadky a starými neidentifikovatelnými kusy oblečení.

Personál
3
Služby
4
Čistota
3
Komfort
5
Cena/kvalita
7

Khudowich Liudmila

rodzina ze starszym dzieckiem, 6.9.2015

Русский

  • Cena ogólna
90 %
  • Мне понравился хостел. Удобная транспортная развязка, есть отличная столовая в здании с комплексными обедами. И мне и моей дочери 15 лет понравился этот хостел.

  • Иногда была небольшая проблема зайти вечером в комнату из-за отсутствия второго ключа

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Khudowich Liudmila

rodzina z małym dzieckiem, 31.8.2015

Русский

  • Cena ogólna
90 %
  • Удобное расположение от транспорта и от магазинов и ресторанов.

  • Не всегда убирают после отъезда проживающих.П

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Opluštilová Anna

podróżujący w pojedynkę, 20.5.2014

Čeština

  • Cena ogólna
66 %
  • Cena příznivá, lůžkoviny čisté, v noci klid

  • Nevábná vůně v celých prostorech kromě pokoje, společná koupelna s dalším pokojem, nevybavená ubikace (bez ručníku, televize, předložky v koupelně) pouze dvě postele a policová skříň bez dvířek, stůl, dvě židle.

Personál
9
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.